Michelangelo Bar & Kök

Food, Restaurant | September 30th, 2011 | RSS Feed

Överraskande restaurang belägen på en bakgata i utkanten av Göteborg. Visst, de serverar även pizza, men inredningen är elegant, menyn känns lyxig och uppläggningen av maten minst sagt fantasifull. Huvurätten håller måttet, men tyvärr var efterrätten en stor besvikelse. Limesorbén var underbar, men förvånande eftersom det enligt menyn var cheescaken som skulle ha limesmak. Istället bestod den av en uppblött botten med en klick osmaksatt mascarpone. Avslutningen blev inte bättre av att vi mer eller mindre blev utslängda till förmån för ett större sällskap.

Tapasbuffé – fyllda pastakuddar, marinerade oliver, lagrad ost, grillat kött av olika sorter, inlagd lök, kryddad potatis stekt i skivor, melon, sallad och tsatsiki

Lime- och halloncheesecake på mascarpone

Leave a Reply