Familjen

Food, Restaurant | July 30th, 2011 | RSS Feed

Hyllad restaurang centralt belägen i Göteborg. Dock inte placerad på självaste Avenyn, utan helt rätt på en sidogata, vilket ger en lugn och skön atmosfär på uteserveringen. Personalen försöker imponera genom att ta upp beställning utan att anteckna, men då minnet inte riktigt håller ger detta istället ett rörigt intryck. Detta stämmer även på personalens presentationen av menyn. Maten är dock omsorgsfullt lagad, vackert upplagd och mycket god!

Förrätt:
Hemgjord korv smaksatt med rödvin och rökt sidfläsk serveras med potatiskräm och picklad steklök


Huvudrätt:
Smörkokta sommarprimörer serveras med rostade hasselnötter och sås gjord på Stamsjö Grevéost


Efterrätt:
Bakad maräng smaksatt med mandel serveras med citronkräm och hallon


Leave a Reply